Egyszerű időpontegyeztetés – Gyors eredmény Az SOS MRI Központ szolgáltatásai egy páciens szemével

Egyszerű időpontegyeztetés – Gyors eredmény Az SOS MRI Központ szolgáltatásai egy páciens szemével

László kezelőorvosra tanácsára kereste fel az SOS MRI Központot. Korábban nem volt tapasztalata velünk, de már az első benyomása is pozitív volt, hiszen gyorsan kapott időpontot, így várakozás nélkül jöhetett hozzánk vizsgálatra. „Pénteken délután telefonáltam és hétfő délutánra kaptam időpontot, ennél gyorsabban nem hiszem, hogy kaphattam volna”. Kiemelte, hogy mind a személyzet, mind a vizsgálat szempontjából elégedett, hiszen a Covid-19 miatt kihelyezett kézfertőtlenítők és információs táblák mellett, a személyzet valóban figyel a páciensekre, nem csak egy sokadig betegnek érezhette magát. A vizsgálatot megelőzően a honlapon, illetve központunkba érve a kollégák tájékoztatásának köszönhetően a vizsgálat pontos menetét ismerte a vizsgálat megkezdésekor. László hangsúlyozta, hogy az MR vizsgálat gyors eredményének kézhez kapása szintén lényeges volt számára, hiszen ezáltal kezelőorvosával is gyorsabban tudott konzultálni.

A fent leírtak alapján László szívesen ajánlaná másoknak is az SOS MRI Központ szolgáltatásait, illetve – ha a szükség úgy rendelné – ő is nyugodt szívvel fordul újra központunkhoz, illetve szívesen veszi majd igénybe a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai központ egyéb szolgáltatásait is.

Bízunk benne, hogy pácienseink többsége hasonlóan vélekedik központunk szolgáltatásairól és – amennyiben szükségessé válik – minket választanak akár MR, akár más vizsgálataik elvégzéséhez és részesei lehetünk, ahogy elindulnak a gyógyulás útján.

Amennyiben – Lászlóhoz hasonlóan – Ön is szívesen megosztaná tapasztalatait az SOS MRI Központban tett látogatásáról küldje el észrevételeit Facebook oldalunkon keresztül. Ha további véleményeket, illetve érdekes tartalmat olvasna látogasson el blogunkra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük