Kedvező ár, gyors eredmény – Az SOS MRI Központ legfőbb előnyei

Kedvező ár, gyors eredmény - Az SOS MRI Központ legfőbb előnyei

Ibolya az interneten keresgélve talált rá központunkra. Habár – korábban máshol már vett részt MR vizsgálaton – a kedvező ár és a gyors időpont foglalás miatt döntött mellettünk. A vizsgálattal, illetve a környezettel egyaránt elégedett volt. „A vizsgálat ideje annyi, mint máshol, de a környezet tiszta, rendezett és a felvételek is jók.”. Az ügyintézés menetének gördülékenységét szintén pozitívumként emelte ki, ahogyan azt is, hogy a koronavírus miatti kézfertőtlenítők és információs táblák jó látható helyen vannak elhelyezve. „Nagyon jó, hogy az időpontra többször is emlékeztetnek, így biztosan nem felejti el az ember, hogy melyik nap és mikorra kell mennie”.

Ibolya elmondása alapján az SOS MRI weboldalát nézi meg először, ha kérdése van, azonban, ha valamiben bizonytalan vagy véletlen valamilyen információt nem talál, akkor telefonon szokott érdeklődni, ahol kollégáink részletes tájékoztatást adnak neki minden esetben.

Az SOS MRI központ szolgáltatásait szívesen ajánlaná másoknak, ahogyan a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központot is – ahol korábban kardiológiai vizsgálaton vett részt és szintén pozitív tapasztalatokat szerzett a szolgáltatás minőségét illetően.

Nagyon örömmel tölt el minket, hogy a hozzánk forduló páciensek elégedettek szolgáltatásainkkal, bízunk benne a jövőben sem okozunk Önöknek csalódást.

Amennyiben Ön is szívesen megosztaná tapasztalatait az SOS MRI Központban tett látogatásáról küldje el észrevételeit Facebook oldalunkon keresztül. Ha további páciensvéleményeket, illetve érdekes tartalmat olvasna látogasson el blogunkra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük