Orvosoknak

Tisztelt Kollégák!

Fejér megye legnagyobb mozgásszervi központjaként arra törekszünk, hogy minden páciensünk maradéktalanul elégedett legyen velünk.

Vizsgálatainkat 1,5 Teslás MRI gépünk segítségével végezzük, a testrészek vizsgálatához pedig dedikált tekercset (is) használunk, amelyek hozzájárulnak pácienseink különböző testrészeinek és testtájainak egészen korai, nehezen észrevehető rendellenességeinek kiszűréséhez, még mielőtt komolyabb elváltozások következnének be.

Az MR minőségét nemcsak az elismerésre méltó készülék, hanem a megfelelő személyi feltételek is befolyásolják. Magas színvonalú szolgáltatásunkra radiológiai és ortopédia csapatunk szoros együttműködése a garancia. Kontrasztanyagos vizsgálatainkat minden esetben orvos felügyeli.

A vizsgálat képi anyagait pácienseink azonnal megkapják, a kiértékelést pedig a vizsgálat után 3 munkanappal e-mailben küldjük el.

Akadálymentesített rendelőnkben pácienseink maximális figyelmet és osztályon felüli kiszolgálást kapnak.

Hiszünk a közös együttműködés sikerében, tudjuk, hogy minden szakember a saját területén tud maximálisan kiteljesedni és a legjobbat nyújtani.

MR vizsgálatokat érintő kérdésekben mindig szívesen segítünk. Amennyiben páciensének MR vizsgálatra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal és küldje Centrumunkba betegét.

SOS MRI csapata

Előrehaladott csípőízületi kopás

Tovább

Nyaki gerinc porckorong degenerációja

Tovább

Agydaganat, tumoros és egészséges koponya

Tovább

Ágyéki gerinc porckorong degenerációja

Tovább

Kontroll térd MR vizsgálat elülső keresztszalagpótlást követően

Tovább

ACL szakadás (Elülső keresztszalag szakadás)

Tovább

Veseüregrendszeri tágulat

Tovább

Arcüreggyulladás

Tovább